wandlamp plug in

Vaak over het hoofd gezien vanwege hun utilitaire aard, zijn plug-ins voor wandlampen eigenlijk best handig in huis. Ze zorgen voor een essentiële laag van gelaagde verlichting, verbannen schaduwen en stralen een warme gloed uit. Ze kunnen ook accentdecoratie-items accentueren, waardoor ze een in het oog springend brandpunt vormen. Ze worden vaak in de buurt van make-upspiegels gemonteerd en gebruikt als aanvullend licht voor de plafondarmatuur, maar ook boven fotolijsten of in eetruimtes.

Er zijn verschillende stijlen en afwerkingen beschikbaar in onze selectie plug-in schansen, van modern tot traditioneel. Veel van de armaturen zijn ook verkrijgbaar met een dimfunctie, zodat u de hoeveelheid verlichting in uw ruimte kunt regelen, afhankelijk van uw stemming of de activiteit die plaatsvindt. Sommige van onze schansen kunnen worden gebruikt als wandlampen in de badkamer, terwijl andere een meer decoratief gevoel hebben en goed tot hun recht komen in woon- of slaapkamers.

De Birchanger Plug-In Armed Sconce is een strakke en minimale optie die geschikt is voor elke moderne of eigentijdse interieurstijl. Het heeft een eenvoudige metalen arm met een witte glazen kap, die de klassieke aantrekkingskracht van traditionele lampen weerspiegelt. Hoewel het wordt aanbevolen om schansen op een muurstijl te monteren, heeft dit model er geen nodig en kan het eenvoudig op elk vlak oppervlak worden gemonteerd.

Een andere schans die een edgy look biedt, is de Hamden dimbare wandkandelaar. Het is een uniek en artistiek armatuur dat mensen zeker aan het praten zal krijgen over jouw smaak in decorelementen. De afwerking van messing en nikkel op deze schans heeft een verhoogd gevoel, terwijl het ontwerp met dubbele helix op de kap een meer verfijnde rand toevoegt. Deze schans heeft één lamp nodig en kan tot 1,5 meter van de muur worden gehangen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in gangen of badkamers.

De Cyrus Plug-In Armed Sconce doet denken aan steampunk-design, waarbij industriële elementen worden gebruikt om een unieke en stijlvolle aantrekkingskracht te creëren die een aanvulling kan zijn op een aantal verschillende decorstijlen. De smalle, heldere glazen kap voor de enkele lamp verzacht de helderheid van het armatuur, zodat u de richting van het licht naar behoefte kunt aanpassen. Deze schans is UL-vermeld, heeft een garantie van 1 jaar en voldoet aan California Title 20.

Plug-in schansen zijn ideaal voor vele soorten ruimtes en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. In badzones kunnen ze make-upspiegels flankeren om verblinding te verminderen en een algeheel zachtere gloed te geven. Ze kunnen ook in slaapkamers worden geplaatst om als bedlampje te fungeren, waardoor er ruimte op het nachtkastje vrijkomt en het uiterlijk van de kamer wordt verbeterd. Het zijn ook geweldige wandlampen, die je favoriete composities in het best mogelijke licht verlichten. Ze kunnen zelfs in gangen of woonkamers worden opgehangen om donkere hoeken te verlichten.