Huisplannen in moderne stijl met 2 verdiepingen

moderne stijl 2 verdiepingen huis plannen

Of u nu van plan bent een smal perceel te bouwen of een luxe ontwerp ter grootte van een landgoed, twee verdiepingen zijn een effectieve manier om meer vierkante meters op uw woning te passen. Ze maken het ook gemakkelijk om woonruimtes van elkaar te scheiden zonder een trap te hoeven nemen, wat ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen of oudere familieleden die misschien de hulp van een lift nodig hebben. Onze collectie moderne huisplattegronden met twee verdiepingen bevat ontwerpen die het hele scala aan architecturale stijlen bevatten, dus u zult zeker iets vinden dat past bij uw smaak en levensstijl.

Moderne huisplannen worden vaak gekenmerkt door strakke lijnen en een gebrek aan buitensporige versieringen aan de buitenkant, maar ze kunnen ook gedurfde ruimtes bevatten die het gezin samenbrengen. Het beste van onze moderne huisplannen is dat ze kunnen worden aangepast aan uw exacte specificaties, waardoor het gemakkelijker wordt om een ontwerp te vinden dat past bij uw unieke persoonlijkheid.

Voor een opvallend exterieurontwerp dat zich onderscheidt van de massa, overweeg een modern huisplan met een plat dak en een gegroepeerde opstelling van ramen. Deze huizen zijn een knipoog naar de architectuur in prairiestijl van Frank Lloyd Wright, en hun horizontale lijnen, open plattegronden en geometrische vormen kunnen u helpen een huis te creëren dat zowel mooi als functioneel is.

Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele esthetiek, biedt onze collectie moderne plattegronden van 2 verdiepingen ook ontwerpen met schuine daken en klassieke elementen zoals gevels en erkers. Deze woningen kunnen ook extra ruimte op de bovenverdieping hebben, die kan worden gebruikt voor een speelkamer, een mediaruimte of een kantoor, afhankelijk van uw behoeften. Sommige hebben zelfs de mastersuite op de tweede verdieping, een populaire indeling die geweldig is voor degenen die elke ochtend wakker willen worden met een prachtig uitzicht of om jonge kinderen dicht bij hun ouders te houden.

Onze moderne huisplannen bevatten ook een verscheidenheid aan bouwstijlen, van ambachtsman, boerderij en eigentijds-modern tot koloniaal en Victoriaans. U kunt zelfs een woning met een kelder of een onderrijdbare garage kiezen om aan uw specifieke opslag- en parkeerbehoeften te voldoen.

Als u op zoek bent naar een plan dat is ontworpen om lang mee te gaan, hoeft u niet verder te zoeken dan onze selectie moderne huisplannen. Deze eigentijdse ontwerpen combineren functie en stijl om een huis te creëren dat u in elke levensfase van dienst zal blijven. Met een focus op familie en gemeenschap, zijn deze huizen gebouwd om lang mee te gaan met een doordachte lay-out die iedereen verbonden houdt.