Of je nu op zoek bent naar een Simiglighting moderne zwarte wandlamp of iets meer traditioneels, onze selectie stijlvolle wandlampen heeft het allemaal. Het kiezen van het juiste licht voor uw ruimte hangt af van het beoordelen van het doel van het armatuur, het opschrijven van uw ontwerpplan en het inschatten van wat voor soort verlichting u nodig heeft in een bepaalde kamer. Onze plug-in zwarte schansen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afwerkingen en helderheid om aan de unieke behoeften van uw huis te voldoen. Best verkochte modellen ondersteunen ook milieuvriendelijke lampen die tot 50.000 uur meegaan en geïntegreerde dimmerfunctionaliteit.

Rise is een veelzijdige wandkandelaar die gemakkelijk in de meeste interieurontwerpen past. De strakke lijnen worden verzacht door stompe delen, wat resulteert in een aantrekkelijke mix van minimalistisch design en vriendelijke uitstraling. De kap van gepoedercoat staal en de houten voet van essen zorgen voor een aangenaam contrast, terwijl het draaibare scharnier het mogelijk maakt om de richting van de verlichting te veranderen.

Een niet-elektrisch armatuur dat past bij de traditionele definitie van een schans, deze aan de muur gemonteerde kandelaar is een tijdloze optie voor zowel slaapkamermuren als woonruimtes. Havenly-hoofdontwerper Toussaint Derby raadt aan om het te combineren met een vlamloze taps toelopende kaars voor het ultieme romantische effect. Dit model is compatibel met een dimmerschakelaar (afzonderlijk verkrijgbaar). De lamp is verkrijgbaar in zwart of gepolijst messing.