De juiste wandlamp kiezen voor uw kantoor

wandlamp voor kantoor

Er zijn veel verschillende soorten wandlampen Scoatshome om uit te kiezen, en elk is ontworpen om aan een specifiek doel te voldoen. Het is belangrijk om te weten waarnaar u op zoek bent voordat u een aankoop doet, zodat u uw opties kunt verfijnen en de perfecte wandlamp kunt vinden.

LED-kantoorverlichting

Wanneer u een wandlamp kiest, wilt u er zeker van zijn dat deze de verlichting kan bieden die u nodig heeft voor uw thuiskantoorruimte. Dit betekent dat je rekening moet houden met de grootte, helderheid en stijl van de lamp.

Een goede wandlamp kan je werkruimte opfleuren en de productiviteit verhogen. Het helpt ook om vermoeide ogen en andere gezondheidsproblemen te voorkomen die kunnen worden veroorzaakt door slechte verlichting.

GUBI’s Bestlite BL6 is een klassiek ontwerp dat past bij de meeste kantoorstijlen en is verkrijgbaar in negen kleurencombinaties om bij je ruimte te passen.

Dankzij de verstelbare arm en kop kan hij overal in uw kantoor worden geplaatst en krijgt u het licht dat u nodig hebt om uw werk efficiënt te doen. De draaifunctie maakt het ook gemakkelijk om de richting van het licht te veranderen.

Een andere flexibele wandlamp van GUBI is de Bestlite BL6, die al tientallen jaren bestaat en nog steeds een favoriet is van architecten en ontwerpers. Deze stijlvolle lamp komt in negen kleuren en is een musthave voor iedere kantoorruimte.

Geborsteld brons en lichtbruine lampenkap

Als je een fan bent van de landelijke stijl, dan is dit armatuur van geborsteld brons met een lichtbruine lampenkap wellicht de juiste keuze voor je kantoorruimte. Deze lamp kan boven een bureau worden gehangen om voor een comfortabele hoeveelheid licht te zorgen en het is een geweldige manier om een rustiek gevoel in je kantoor te creëren.

Dimbare wandlampen

Als u zich zorgen maakt over verblinding, zoek dan een wandlamp met een dimmerschakelaar. Hiermee kun je de intensiteit van je licht aanpassen op basis van het tijdstip van de dag, of om een bepaalde sfeer in te stellen.

Lindby Kimya Tafellamp Messing/Marmer

Als je kantoor saai en saai is, zal deze prachtige messing-marmeren bureaulamp van Lindby een vleugje elegantie aan de kamer toevoegen. Het heeft een prachtige bolvormige lampenkap en een zichtbare lamp die het verlichtingsplan compleet maakt.

Flos Kelvin-plafondlamp

Als je wat meer licht nodig hebt dan een standaardlamp kan geven, is deze plafondlamp het antwoord. De ingebouwde LED-lichtbron projecteert het licht direct naar beneden op uw werkruimte en u kunt hem kantelen om het licht te richten waar u het het meest nodig heeft.

Het is ook uitgerust met een drietraps aanraakdimmer, zodat u de helderheid kunt aanpassen aan uw behoeften.

Flos Kelvin is ook verkrijgbaar in zwart en wit en heeft een 3-staps touch-dimmer zodat je het licht kunt aanpassen aan je behoeften.

Aan de muur gemonteerde uplighters

Als het gaat om het brengen van de juiste hoeveelheid licht in een gang, trap of hotellobby, is een uplighter aan de muur een geweldige optie. Dit ontwerpelement kan een zachte gloed geven die de kamer niet overweldigt, en de zilveren componenten dragen bij aan het luchtige gevoel van het armatuur.