lange wandlamp

Wandlampen zijn een goede keuze om je kamer te verlichten en sfeer te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kunnen bijna overal worden geplaatst. Sommige zijn klein en ontworpen om licht op een specifiek gebied te werpen, terwijl andere groter zijn en bedoeld zijn om een breed spectrum aan verlichting in uw ruimte te bieden.

De beste wandlampen voor jouw behoeften zijn afhankelijk van verschillende factoren. Deze omvatten grootte, stijl en helderheid. Ze kunnen ook door een professionele installatie worden geïnstalleerd als ze nog niet zijn aangesloten op het elektrische systeem van uw huis.sdlhome

Modern-ontmoet-vintage

De Hadley Wall Sconce van Capital Lighting geeft elke ruimte een vleugje vintage glamour. De geborstelde metalen omlijsting op de montageplaat wordt gecombineerd met een beugel die een glazen bolvormige kap vasthoudt voor een elegante gloed.

Geïntegreerde opslag en rekken

Verschillende moderne wandlampen zijn voorzien van ingebouwde opbergruimte of planken. Dit kan een geweldige optie zijn voor kamers met beperkte opslagruimte of waar u ruimte moet vrijmaken voor andere dingen. Sommige hebben zelfs een schakelaar waarmee je ze op afstand kunt in- en uitschakelen.

Verstelbare wandkandelaars

In tegenstelling tot vloer- en tafellampen hebben wandkandelaars verstelbare armen die in elke richting kunnen worden gekanteld om het licht te richten waar je het nodig hebt. Dit soort lampen zijn ideaal voor het verlichten van een specifieke ruimte, zoals een leeshoek of een bureau.

Lange wandlampen voor modern wonen

De NJP Long Wall Light van Louis Poulsen is ontworpen door Oki Sato van nendo design studio, en is een eigentijdse kijk op een hoeklamp. De lamp heeft twee ingebouwde helderheidsniveaus en biedt een zachte vormentaal die ideaal is voor moderne werkruimtes of leesruimtes thuis.

Deze lange wandlamp is ontworpen voor een direct, niet-verblindend horizontaal licht, en de schoorsteenvormige kop reflecteert een deel van het licht via de achterkant, waardoor de bovenkant van de arm wordt verlicht. Het verstelbare systeem van de lampkop en -armen biedt uitzonderlijke flexibiliteit, waardoor het ideaal is voor een leeshoek of fauteuil.

Deze wandlamp is ontworpen voor een direct glinstervrij horizontaal licht en de schoorsteenvormige kop reflecteert wat licht door de achterkant, waardoor zowel de bovenkant van de arm als de lampenkap verlicht worden. Het verstelbare systeem van de lampkop en arm zorgt voor een uitzonderlijke flexibiliteit, waardoor het ideaal is voor een zithoek of een fauteuil.