Festival of the Lost 2023 zou tijdverspilling kunnen zijn voor Destiny 2 Guardians

festival van de verlorenen 2023

Als het om vakantie-evenementen gaat, hebben Destiny 2-spelers veel om naar uit te kijken. De jaarlijkse evenementen van de game, zoals Solstice en Festival of the Lost, brengen nieuwe beloningen, wapens, cosmetica, activiteiten en meer met zich mee.

Sommige spelers zijn echter misschien een beetje boos over de manier waarop Bungie besloot het festival van het verloren 2023 dit jaar te veranderen. Hoewel het waarschijnlijk is dat het evenement nog steeds veel speelplezier zal bieden, is het ook mogelijk dat enkele van de beste aspecten van het evenement verdwaald zijn.

In het verleden konden spelers stemmen op welke pantserset ze wilden zien in hun Festival of the Lost-avontuur. Dit jaar heeft Bungie de zaken een beetje veranderd door Guardians voor elke klasse op een ander pantserthema te laten stemmen. Hoewel sommige van de nieuwe pantsersets er cool uitzien, vragen anderen zich af of deze zet een goed idee was.

Voor degenen die niet bekend zijn: tijdens het laatste Festival of the Lost konden spelers kiezen tussen Team Monster en een Mech-set geïnspireerd door franchises als Gundam en Voltron. Deze laatste won de stemming en afgelopen oktober konden spelers tijdens het evenement de op anime geïnspireerde uitrusting en wapens voor hun personages verdienen.

Dit jaar zal Bungie de zaken veranderen door een nieuw wapen, nieuwe activiteiten en een nieuwe manier aan te bieden om beloningen te verdienen voor hun avonturen. Naast het eerder genoemde Mechabre-sluipschuttersgeweer introduceert het evenement een “agressief frame” dat zeker veel spelers zal aanspreken. Het is niet precies duidelijk wat dit nieuwe frame zal zijn, maar Bungie belooft dat het een geweldige aanvulling zal zijn op het arsenaal van de game.

Bungie introduceert dit jaar ook een nieuwe evenementenkaart voor het Festival of the Lost, die een aantal interessante uitdagingen biedt om te voltooien. Deze uitdagingen zullen spelers helpen een nieuw embleem te ontgrendelen, en het voltooien ervan zal ook meetellen voor de nieuwe Reveler Triumph die Bungie dit jaar tijdens de Solstice introduceerde.

Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan het Festival of the Lost dit jaar kunnen zich aanmelden door naar hun Bungie-account te gaan en hun voorkeuren voor e-mails in te stellen. Zodra ze dat doen, worden ze op de hoogte gebracht zodra de officiële startdatum van het evenement wordt aangekondigd. De verwachting is dat dit rond de tijd van de volgende wekelijkse reset zal zijn. Tot die tijd kunnen Guardians onze beste Destiny 2 Warlock-builds, de beste Destiny 2 Titan-builds en de beste Destiny 2 Hunter-builds bekijken voor een aantal sterke kits die hen zullen helpen de komende activiteiten te doorstaan.