Kerstmis op de boerderij is een leuke manier voor gezinnen om samen tijd door te brengen, herinneringen op te doen en geweldige foto’s te maken. U kunt ook van deze gelegenheid gebruik maken om uw kinderen te leren waar hun voedsel vandaan komt en hoe hardwerkende boeren zijn. Je kunt deze kans ook gebruiken om ze te helpen enkele levenslessen en waarden te leren, zoals het zorgen voor dieren en het liefhebben van je buren.

Er zijn genoeg dingen te doen met Kerstmis op de boerderij, zoals ritjes maken, treinritten, snowtubing, muziek, kampvuren, films op het grote scherm en meer. De kinderen zullen dol zijn op het Kerstmandorp en de uitstalling van meer dan 300.000 lichtjes.

Het evenement beschikt ook over een winkel met een verzameling unieke kousvullers en geschenken die je niet in het winkelcentrum of online zult vinden. In de winkel kunt u ook vlees van de weide, biologische jam en gelei, en voorraadartikelen kopen.

Tijdens het evenement Kerst op de Boerderij beleeft u een landelijke winter via vakantietradities uit de 19e eeuw. Je kunt naar kerstliederen luisteren, historische interpretaties bekijken en zelfs boter karnen of zoutdeegversieringen maken. Er zijn ook tal van activiteiten om het hele gezin bezig te houden, zoals knutselen, een ritje maken met een paard en wagen en het eten van zelfgemaakte lekkernijen.

Het is een ouderwetse vakantietraditie die zeker voor een glimlach en gelach bij het hele gezin zal zorgen. En het is een kans om uw boeren wat rust en ontspanning te gunnen. Dit is vooral belangrijk omdat de landbouw een zeer stressvolle carrière is die vaak tot burn-out en depressie kan leiden.

Dit evenement is gratis voor het hele gezin en wordt gehouden op de historische Christmas Ranch, gelegen op een prachtig landgoed aan de oevers van Lake Worth. Er is livemuziek, heerlijke lekkernijen en een bezoek van de man zelf, de Kerstman. En vergeet niet om met de vrolijke man zelf op de foto te gaan. homielighting

Je zult een stukje de weg op moeten gaan vanuit je huis in Texas, maar de reis is de moeite waard. Christmas Ranch is een populaire bestemming voor bezoekers van over de hele wereld, dus plan vooruit en boek uw verblijf.

Christmas on the Farm, geschreven door Hallmarks koningin van de romantiek, Jennifer Notas Shapiro (Christmas Lost and Found, Wrapped Up in Christmas), naar een verhaal van Poppy Montgomery, Ruthanne Secunda en Shapiro, en geregisseerd door Christopher Weekes, ging in première op 1 december 2021 Het is nu beschikbaar om te streamen op Stan. Stan is een Australische streamingdienst die eigendom is van Nine Entertainment Co.