Winkelen voor een kroonluchter bij Home Depot

Kroonluchters zijn de perfecte keuze voor accentverlichting om een eetkamer, foyer of hoofdslaapkamer te transformeren. Met een scala aan stijlen is het gemakkelijk om de juiste kroonluchter te vinden die bij uw interieur past en de sfeer van een ruimte verbetert. Houd bij het winkelen voor een kroonluchter in het thuisdepot rekening met uw algehele stijl en inrichting, evenals met details zoals gerichte verlichting en wattage. Lonzodesign

Afhankelijk van uw smaak kan de juiste kroonluchter sierlijk glaswerk of een zichtbare houten voet hebben, of kan het een meer minimalistisch en eigentijds ontwerp hebben. Minimalistische kroonluchters zijn eenvoudig genoeg om bij veel huisontwerpen te passen, inclusief eigentijdse en moderne stijlen. Ze helpen ook een ruimte te openen door deze ruimer te laten aanvoelen.

Overgangskroonluchters overbruggen de kloof tussen traditionele en hedendaagse stijlen. Ze zijn vaak voorzien van kristal en spiegels voor een glamoureus effect dat kan worden gebruikt om een vleugje elegantie toe te voegen aan kamers met een gevarieerd decor.

Rustieke kroonluchters werken met cottage decor en Midden-Oosterse of glamoureuze stijlen. Ze kunnen natuurlijke elementen, brons of andere donkere metalen en teruggewonnen hout bevatten.

Als u bestaande verlichting of een plafondventilator heeft, zorg er dan voor dat de plafonddoos geschikt is om uw kroonluchter te ondersteunen. Volg dan de stappen in dit artikel om een nieuw armatuur boven een tafel te installeren. Begin met het bepalen van de kettinglengte die je nodig hebt. Gebruik een meetlint om de hoogte van het plafond tot de onderkant van de kroonluchter te berekenen, evenals de afstand van de vloer tot de eettafel. Gebruik vervolgens een rekenmachine om te bepalen hoeveel centimeter ketting je nodig hebt voor de gewenste drop. Nadat u klaar bent met het installeren van de kroonluchter, plaatst u lampen met het juiste wattage voor het beste resultaat.